Ga naar de inhoud

Het lijkt zo simpel. Bordje mooi opmaken, telefoon uit je zak en een foto maken. Elke telefoon heeft een goede camera, dus hoe moeilijk kan het zijn om eten goed op beeld vast te leggen? Waarom zou je daar nou iemand voor inschakelen?

Maar worden die foto’s dan precies wat je in gedachten had? Wil je meteen in je beeldscherm bijten? Waarschijnlijk niet. Ik kan het weten, want in 2013 begon ik op die manier met Em’s Real Food.

En dan blijkt dat eten fotograferen op een manier waardoor je ervan gaat watertanden toch net iets meer inhoudt dan je telefoon uit je zak halen. Trouwens, het zelf doen kost ook nog eens een heleboel tijd. En dat gehannes met bordjes en servetten en bestek…

Maar hoe ga je dan verder? Nou, dan neem je contact met mij op.

Je foodfotografie door mij laten verzorgen, betekent frisse, sprankelende beelden die authenticiteit en echtheid uitstralen! Puur, vers en om meteen in te bijten, zo zet ik gerechten op beeld.

Natuurlijk zorg ik dat de foto’s passen bij de uitstraling en doelgroep van je merk en dat ze één stijl hebben. Op die manier creëer ik een professionele look voor jouw merk, producten en/of gerechten!

We zijn enorm blij met de foto’s van de bakkerij!

Mamie Gourmande

Ik neem je zoveel werk uit handen als jij wilt. Of ik nu op jouw locatie al je producten fotografeer, zoals bij Mamie Gourmande, of juist in mijn eigen keuken met jouw product of gerecht aan de slag ga om het vervolgens op de foto vast te leggen: alles kan.

Foodfotografie voor wie?

Ik verzorg foodfoto’s voor allerlei soorten partijen. Van de Franse bakker om de hoek tot kookboeken en van foto’s bij door mij ontwikkelde recepten voor klanten tot horecafotografie. Natuurlijk maak ik ook alle foto’s voor mijn blog en social media kanalen.

Op de website spraken de foodfoto’s ons meteen aan, lekker fris en kleurrijk en realistisch.

Emma werkt heerlijk relaxt, doet veel in overleg, is duidelijk in wat de mogelijkheden zijn. Het samenwerken ging heel vlot en was echt heel gezellig!

We zijn gewoon enorm tevreden over hoe het is gegaan!

ANNEMIEKE DE KROON – AUTEUR BOOST!

Nog niet overtuigd? Bekijk dan eens mijn portfolio. Maar wees gewaarschuwd: daarna heb je trek.

Fotografie in de stijl van jouw bedrijf

Uiteraard zijn props en achtergronden op deze manier helemaal aan te passen aan de stijl van je bedrijf.

En wil je zelf ook aan de slag, dan lever ik je graag fotoachtergronden en Lightroom presets (filters) zodat de foto’s die je zelf maakt perfect passen bij de foto’s die ik voor je gemaakt heb.