Meteen naar de inhoud

Over Emma

Leer me alvast kennen

OVER EMMA VAN DER DEIJL

Vind jij fotografie ook altijd een beetje gedoe? Of je nu zelf op de foto “moet” of probeert je gerecht goed op de foto te zetten: het blijft een struggle.

Dat had ik ook altijd. Ik was jurist, en moest af en moest af en toe op zo’n profielfoto. Die waren nooit wat ik ervan hoopte.

Naast mijn werk begon ik in 2013 een foodblog. In die tijd fotografeerde iedereen gewoon de pan met eten onder de afzuigkap, maar in de loop der jaren gingen foodblogs steeds mooiere foto’s gebruiken. Ook ik.

Toen ik begin 2021 van mijn foodblog een bedrijf maakte en me ging verdiepen in foodfotografie veranderde alles. Binnen een paar maanden werkte ik voornamelijk als foodfotograaf.

Door een gelukkig toeval ontdekte ik eind 2022 mijn talent voor ongedwongen zakelijke portretfotografie.

Mijn geheim? Ik zet alles en iedereen sprankelend op de foto.

Jou zó, dat je jezelf herkent, maar anderen je ook herkennen. Ik fotografeer je zoals je van binnen én van buiten bent. Zonder awkwardness en lekker snel.

Gerechten en horeca zet ik fris en overheerlijk op de foto. Ik vang niet alleen het eten op zijn best, maar ook de sfeer.

Zie ik je snel door mijn lens?

Over Emma

Testimonials


Fotostudio Emma

Michelle | foodfotografie

“…Emma werkt onwijs lekker samen, schakelt snel, maakt fan-tas-tische foto’s en snapt wat ondernemen is. En dat werkt heel erg fijn!…”

Profielfoto LinkedIn

Claire | zakelijke portretten

“… Deze is zo awesome, love it!! Denk dat ik deze overal op ga zetten. Maar to be honest: het is moeilijk kiezen, they’re all so good!…”

Fotostudio Emma

Bar Lokaal | horecafotografie

“…Emma heeft ons geholpen met ontzettend mooie foto’s. Ze werkt snel en concreet en heeft oog voor detail. Emma is heel professioneel, lief en sociaal.!…”